Διάφορα

Ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στη δουλειά;

μηνιαια ή ετησια ασφαλεια αυτοκινητου

Ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στη δουλειά;

Η πανδημία επηρέασε βαθιά πολλές ζωές τον περασμένο χρόνο και έχει αφήσει πολλούς να αναρωτιούνται—τι τώρα;

Αυτή η αβεβαιότητα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά πολλοί άνθρωποι αρχίζουν σιγά-σιγά να ξαναρχίζουν να εργάζονται στο γραφείο αφού ήταν άνεργοι ή εξ αποστάσεως εργασίας τους τελευταίους μήνες. Πολλές εταιρείες αρχίζουν να ορίζουν πώς θα πρέπει να είναι το σχέδιο «επιστροφής στο γραφείο».

Ίσως ακυρώσατε το παλιό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο ενώ εργάζεστε από το σπίτι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τώρα χρειάζεστε κάλυψη για τις μετακινήσεις σας πίσω στο γραφείο. Καλά νέα—η ασφάλιση με τη Root είναι απλή. Με την εύκολη στη χρήση εφαρμογή μας για κινητά, έχετε όλη την κάλυψη που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε στα χέρια σας.

Δείτε πώς λειτουργεί το Root

Εάν αυτή είναι η πρώτη που ακούτε για εμάς, δείτε πώς λειτουργεί η διαδικασία. Στη Root, προσφέρουμε ασφάλιση αυτοκινήτου σε καλούς οδηγούς. Έτσι, εάν έχετε ασφαλείς συνήθειες στο δρόμο, θα μπορούσατε να έχετε καλύτερο επιτόκιο όταν αλλάζετε από τον τρέχοντα ασφαλιστή σας.

Άλλες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων σας κρίνουν κυρίως για θέματα όπως τα δημογραφικά σας στοιχεία (ταχυδρομικός κώδικας, οικογενειακή κατάσταση, ηλικία, κ.λπ.), αλλά πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι δίκαιο. Στη Root, κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά.

Χρειάζεστε γρήγορη, εύκολη και οικονομικά προσιτή ασφάλιση για την επιστροφή σας στον χώρο εργασίας;

Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή μας (χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να ξεκινήσετε) και κάντε το test drive. Μετά από μερικές εβδομάδες, θα λάβετε ένα ποσοστό που βασίζεται κυρίως στην οδηγική σας συμπεριφορά. Οι καλοί οδηγοί που αλλάζουν στο Root θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν έως και 900 $/έτος στα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου τους.

Βαθμολόγηση της οδηγικής σας συμπεριφοράς

Ακολουθούν ορισμένοι από τους παράγοντες που λαμβάνει υπόψη η Root κατά την αξιολόγηση της οδηγικής σας συμπεριφοράς:

Ασφαλές ωράριο

Είναι πιο επικίνδυνο να βρίσκεσαι στο δρόμο σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Παραμείνετε στην οδήγηση κατά τη διάρκεια της ημέρας όποτε είναι δυνατόν, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα.

Ομαλό φρενάρισμα

Κατά την οδήγηση, να αφήνετε πάντα άφθονο χώρο στον εαυτό σας να φρενάρει. Εάν φρενάρετε δυνατά συχνά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά στο αυτοκίνητο μπροστά σας. Να είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση.

Εστιασμένη οδήγηση

Μην απαντάτε σε μηνύματα και μην προσαρμόζετε τη μουσική στο τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε. Αυτά τα πράγματα μπορούν να περιμένουν μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Απαλή στροφή

Πάντα να δίνετε στον εαυτό σας άφθονο χώρο για να επιβραδύνετε πριν κάνετε μια στροφή. Η στροφή με πλήρη ταχύτητα θέτει εσάς και τους επιβάτες σας σε κίνδυνο.

Θα συγκεντρώσουμε αυτά τα δεδομένα σχετικά με την οδήγησή σας κατά τη διάρκεια ενός μήνα, προκειμένου να σας προσφέρουμε τη δικαιότερη δυνατή τιμή.

Έπεσε η κάλυψή σας;

Παράλειψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου συμβαίνει όταν ένας χρήστης επιτρέπει τη λήξη του συμβολαίου του για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Τα λάθη μπορεί να συμβούν για διάφορους λόγους—οικονομικές δυσκολίες, να ξεχάσετε να ανανεώσετε εγκαίρως ή εάν η ασφαλιστική εταιρεία του αυτοκινήτου σας αποφασίσει να διακόψει τους δεσμούς σας για πάρα πολλά ατυχήματα ή εισιτήρια.

Δεδομένου ότι οι παραδοσιακές εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου βασίζουν το ποσοστό σας σε μεγάλο βαθμό σε πράγματα όπως το ιστορικό οδήγησης και το πιστωτικό αποτέλεσμα, οποιαδήποτε από αυτές τις περιστάσεις πιθανότατα θα σας έβαζε σε δύσκολη θέση όταν προσπαθείτε να ανανεώσετε ή να ψωνίσετε για κάλυψη.

Εάν είχατε καθυστέρηση στην κάλυψη κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Το Root θα μπορούσε να σας ταιριάζει πολύ. Ακόμη και με αυτούς τους κακούς βαθμούς στο αρχείο σας, θα μπορούσατε να πληρώσετε πολύ χαμηλότερο ασφάλιστρο.

Δεδομένου ότι η Root χρησιμοποιεί την οδηγική συμπεριφορά ως τον πρωταρχικό παράγοντα για τον καθορισμό του ποσοστού σας, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εμάς είναι η βαθμολογία οδήγησής σας.

Για άτομα που δεν οδηγούν πίσω στη δουλειά

Ίσως δεν επιστρέφετε στη δουλειά, αλλά ίσως έχετε αρχίσει να νιώθετε πιο άνετα να πηγαίνετε ξανά σε μέρη. Είτε πρόκειται για μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο κομμωτήριο, για ένα παντοπωλείο ή για ένα ταξίδι στο αγαπημένο σας σημείο πεζοπορίας – σας έχουμε καλύψει.

Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολοι καιροί για όλους και έχετε πολλά οικονομικά πράγματα να ανησυχείτε. Η Root έχει δεσμευτεί να προσφέρει καλύτερες τιμές σε καλύτερους οδηγούς, επειδή πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν δίκαιη και προσιτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Δεν θα πρέπει να πληρώσετε υπερβολικά για το συμβόλαιό σας για να αναπληρώσετε τους μη ασφαλείς οδηγούς εκεί έξω. Στη Root, βασίζουμε το ποσοστό σας κυρίως στην οδηγική σας συμπεριφορά. Όχι η συμπεριφορά αυτών των πιο ριψοκίνδυνων οδηγών.

Έτσι, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε, εάν έχετε ασφαλείς συνήθειες στο δρόμο, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα στην πορεία.