Διάφορα

Ανάλυση κόστους έναντι οφέλους: ολοκληρωμένη ασφάλιση αυτοκινήτου

πράγματα που πρέπει να ξέρετε στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Ενώ η μικτή ασφάλιση αυτοκινήτων είναι η Rolls-Royce της αυτόματης ασφάλισης, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η σωστή επιλογή για κάθε οδηγό. Αντίθετα, είναι σημαντικό ότι ζυγίζετε την ειρήνη του μυαλού ότι η μεταφορά της περιεκτικής κάλυψης σας αγοράζει ενάντια στο οικονομικό κόστος της προτού να την προσθέσετε στο μεγαλύτερο αυτόματο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας. Εδώ είναι ένα γρήγορο αστάρι για την ολοκληρωμένη αυτόματη ασφάλιση για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι αγοράζετε και αν είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Πώς η μικτή Ασφάλεια Αυτοκινήτου Με Βοηθήσει;
Για αρχάριους, ολοκληρωμένη ασφάλιση αυτοκινήτων είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται σαν – μια ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητό σας που σας προστατεύει από σχεδόν τίποτα και όλα όσα θα μπορούσαν να συμβούν στο όχημά σας. Πιο συγκεκριμένα, η ολοκληρωμένη κάλυψη παρέχει προστασία από σπασμένα παρμπρίζ, βανδαλισμούς, κλοπή του αυτοκινήτου ή/και του περιεχομένου του, ζημιές από χτυπήματα, πλημμύρες, πυρκαγιά, ζημιές από αντίξοες καιρικές συνθήκες και απρόβλεπτες απειλές όπως πτώση δέντρων και κλαδιών, συντρίμμια δρόμων και ζώα στο δρόμο.

Η κάλυψή σας πηγαίνει πέρα από αυτό, όμως. Σε περίπτωση που μπει σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και το όχημά σας έχει δηλωθεί μια συνολική απώλεια ολοκληρωμένη αυτόματη ασφάλιση μπορεί να βεβαιωθείτε ότι επιστρέφονται για τη συνολική αξία του χαμένου οχήματός σας. Για παράδειγμα, εάν η εκτιμώμενη αξία του αυτοκινήτου σας είναι $15.000 κατά τη στιγμή του ατυχήματος, η ολοκληρωμένη πολιτική σας μπορεί να σας επιστρέψει έως και 14.000 δολάρια μετά το κόστος της έκπτωσης.

Ολοκληρωμένο Κόστος Ασφάλισης Αυτοκινήτου
Πόσο κοστίζει αυτό το επίπεδο ασφάλισης; Αναγνωρίζοντας ότι τα ποσοστά θα ποικίλουν ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας, την ηλικία του, τα χιλιόμετρα και την έκπτωση σας, μερικές εκτιμήσεις εξέδρας είναι πάντα χρήσιμες εάν σκέφτεστε σοβαρά την προσθήκη περιεκτικών στο πακέτο αυτόματης ασφάλισης. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που συντάχθηκαν από το Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Πληροφοριών, το μέσο κόστος της συνολικής ασφάλισης στις ΗΠΑ τρέχει περίπου 136 δολάρια ετησίως, με υψηλό $266 ετησίως στην Περιφέρεια της Κολούμπια και χαμηλό $97 ετησίως στο Όρεγκον.

Χρειάζεστε Ολοκληρωμένη Ασφάλιση Αυτοκινήτου;
Με την πρώτη ματιά, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση φαίνεται σαν μια μη-brainer. Για μερικές εκατοντάδες δολάρια ετησίως, ποιος δεν θα ήθελε να προστατεύσει το όχημά τους από οποιεσδήποτε και όλες τις πιθανές απειλές; Δεδομένου ότι η περιεκτική μπορεί να προσθέσει έως και το 30% ή το 40% των ετήσιων ασφαλίστρων σας, ωστόσο, είναι σημαντικό να σταθμίσετε τα οφέλη από τη μεταφορά του έναντι του ετήσιου κόστους, ειδικά εάν διαθέτετε ένα παλαιότερο αυτοκίνητο.

Πού συνιστούν οι ειδικοί να τραβήξετε τη γραμμή; Υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η ολοκληρωμένη κάλυψη δεν θα σας πληρώσει ποτέ περισσότερο από ό, τι αξίζει το όχημά σας, ακόμη και αν το κόστος επισκευής του οχήματός σας υπερβαίνει αυτό το ποσό, η Wall Street Journal SmartMoney.com συνιστά να μεταφέρετε συνολικά μόνο εάν τα ετήσια ασφάλιστρα προσθέτουν έως και λιγότερο από το 10% της μπλε λογιστικής αξίας του οχήματός σας.

Μείωση Του Συνολικού Κόστους Ασφάλισης Αυτοκινήτου
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη κάλυψη ή παρόμοιες καλύψεις και να εξοικονομήσετε χρήματα. Αν είστε κλίνει προς την ολοκληρωμένη ασφάλιση, αλλά εξακολουθούν να είναι φιλύποπτος του κόστους, εδώ είναι μερικές δοκιμασμένες μεθόδους για να πάρει το καλύτερο και των δύο κόσμων:

Αυξήστε την απαλλαγή σας 

Οι περιεκτικές απαλλαγές συνήθως κυμαίνονται από $ 0 έως $ 1.000. Η επιλογή υψηλότερης απαλλαγής $ 500, $750 ή ακόμα και $ 1.000 θα μειώσει ανάλογα το κόστος σας (αν και έχετε κατά νου ότι υιοθετώντας υψηλές εκπτώσεις, αναλαμβάνετε την ευθύνη να πληρώσετε για μικρότερο κόστος, όπως σπασμένα παρμπρίζ και μικροκλοπές).

Επιλέξουν σύγκρουση μόνο — εξάλειψη συνολικά και επιλέγουν για σύγκρουση είναι ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και εξακολουθεί να προστατεύει το όχημά σας. Κάτι τέτοιο θα σας εξοικονομήσει τα $100 έως $300 ετησίως που διαφορετικά θα πληρώσατε για ασφάλιση, αλλά θα σας προστατεύσει ακόμα από τη δυνατότητα του αυτοκινήτου σας να ανέρχεται σε ένα αυτόματο ατύχημα.
Κατάστημα γύρω για τις καλύτερες τιμές –δαπάνες για ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη δεν καθορίζονται από οποιαδήποτε πρότυπα της βιομηχανίας. Τούτου λεχθέντος, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να ψωνίσετε. Χρησιμοποιώντας έναν πάροχο ηλεκτρονικής προσφοράς όπως NetQuote.com, θα είστε σε θέση να καθίσει πίσω, αφήστε τα αποσπάσματα έρχονται σε σας, και να συγκρίνουν τις τιμές, καλύψεις, και την εξυπηρέτηση των πολλαπλών παρόχων στο δρόμο για την απόκτηση την καλύτερη δυνατή προστασία για εσάς και το αυτοκίνητό σας.