ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική Συνέλευση της εταιρίας με την συμμετοχή του συνόλου των εταίρων.

Ένα από τα θέματα που εξετάστηκαν κατά την διάρκειά της, ήταν αυτό της λειτουργίας του Δικτύου Εθελοντών «Οι Φίλοι του Ιδεότοπου». Τα μέλη της εταιρίας στην προσπάθειά τους να επιβραβεύσουν την υποστήριξη των μελών του Δικτύου, αλλά και αυτούς που επισκέπτονται τις ιστοσελίδες του ή συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια προσφορά.

Η προσφορά αυτή είναι η εντελώς δωρεάν συμμετοχή τους σε όλες ανεξαιρέτως τις εκδηλώσεις του ΙΔΕΟΤΟΠΟΥ για έναν χρόνο, με την προϋπόθεση της καταβολής του ποσού των 50.00 Ευρώ ως οικονομική ενίσχυσή του. Παράλληλα θα συνεχίσει να ισχύει η έκπτωση του 20% στις εκδόσεις της εταιρίας.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρία επιβραβεύει τόσο την υποστήριξη του Δικτύου των Εθελοντών «Οι Φίλοι του Ιδεότοπου», όσο και αυτών που ενεργά συμμετέχουν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις ή επισκέπτονται τις ιστοσελίδες του. Παράλληλα θα ενισχυθούν τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρίας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ώστε να διοργανώνονται πιο άρτιες δραστηριότητες.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6971887372 για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top
Back to top