Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

 

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική Συνέλευση της εταιρίας με την συμμετοχή του συνόλου των εταίρων. Πριν από αυτή συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο ασχολήθηκε με τις οικονομικές καταστάσεις και τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου. Παρών και στις δύο συνεδριάσεις ήταν ο λογιστής της εταιρίας κ. Γρηγόρης Φίφας ο οποίος ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε τις δράσεις που αυτό πραγματοποίησε. Το 2016 ήταν ένα έτος μεταβατικό της εταιρίας. Μια νέα μορφή εκδηλώσεων οι Βραδιές Διαλόγου πραγματοποιήθηκε στο ετήσιο πρόγραμμα ενώ η εκδήλωση του Δεκεμβρίου, η οποία προσφέρει και την χορηγία σε φοιτητή/τρια του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός. Η διοργάνωση της Ημερίδας για τον Διάλογο σε συνδυασμό με τις Βραδιές Διαλόγου, καθιστούν πλέον την εταιρία μας ως φορέα προβολής και εφαρμογής του σωστού εποικοδομητικού διαλόγου. Σημαντική είναι η αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα κατά το προηγούμενο χρόνο. Αναλυτικά τον απολογισμό των δράσεων του ΔΣ μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους ήταν το ίδιο ενθαρρυντικά για το μέλλον της εταιρίας, παρά το έλλειμμα που παρουσίασαν τα έσοδα σε σχέση με τα έξοδα. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην εταιρία μας στήριξαν το έργο της, τόσο με δωρεές όσο και με χορηγίες. Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι ενίσχυσαν την προσπάθειά μας προσφέροντας από τα λίγα που αυτοί έχουν. Η στήριξη αυτή μας δίνει δύναμη και ευθύνη για να συνεχίσουμε και στο μέλλον με ακόμη καλλίτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά στοιχεία του προηγούμενου έτους αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Οι εταίροι εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο για το έργο που επιτέλεσε και στην συνέχεια έθεσαν τους στόχους για τις δράσεις του νέου έτους. Οι εταίροι ιδιαίτερα ασχολήθηκαν με τον ρόλο του Δικτύου εθελοντών «Οι Φίλοι του Ιδεότοπου» και αποφάσισαν την λειτουργία του σε διαφορετική βάση από αυτή που έχει σήμερα. Περισσότερα για τις νέες δυνατότητες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον της εταιρίας με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top
Back to top