Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

mosxa-2017Η επιστολή της φοιτήτριας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Ιωάννας Αλεξοπούλου – Δουκουμέ που έλαβε την χορηγία του ΙΔΕΟΤΟΠΟΥ η οποία προήλθε από την εκδήλωση του Δεκεμβρίου 2016. 

Περισσοτερα

Η 4η ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΧΕΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΗΘΙΚΗ;

020-4βδΗ 4η Βραδιά Διαλόγου που διοργάνωσε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στο cafe Θέσις 7 στο Μοναστηράκι και η οποία είχε ως θέμα την σχέση της σάτιρας με την ηθική.

Περισσοτερα

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

prokof1Το αποτέλεσμα της διαδικασίας για την απονομή της χορηγίας του ΙΔΕΟΤΟΠΟΥ που προεκυψε απο οτην εκδηλωση για τον Sergei Sergeyevich Prokofiev που έγινε τον Δεκέμβριο του 2016 στον Σύλλογο των Αθηναίων.

Περισσοτερα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ PROKOFIEV ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ

180-dec16Η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ στον Σύλλογο των Αθηναίων με αφορμή τα 125 χρόνια από την γέννηση του Prokofiev με σκοπό την χρηματοδότηση μιας χορηγίας σε φοιτητή/τρια του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Περισσοτερα

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ"

IMG 1510-imerida-dialogosΠαρουσίαση της Ημερίδας που διοργάνωσε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ του ΕΚΠΑ το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2016 στο Εντευκτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (κτήριο Κωστής Παλαμάς).

Περισσοτερα
Back to top
Back to top