Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ"

IMG 1510-imerida-dialogosΠαρουσίαση της Ημερίδας που διοργάνωσε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ του ΕΚΠΑ το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2016 στο Εντευκτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (κτήριο Κωστής Παλαμάς).

Περισσοτερα

Η 3η ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

DSC07802-27Η 3η Βραδιά Διαλόγου που οργάνωσε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ στον Σύλλογο των Αθηναίων την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 με αφορμή τα 30 χρόνια από το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ.

Περισσοτερα

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

bela bertok memorialΗ ευχαριστήριος επιστολή του Γιώργου Κόκορα, φοιτητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, στον ΙΔΕΟΤΟΠΟ μετά το ταξίδι του στην Βουδαπέστη στο πλαίσιο της χορηγίας της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στον Σύλλογο των Αθηναίων για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Bela Bartok.

Περισσοτερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΞΥΚΗ

anapnoiΒιωματικό σεμινάριο με την φυσικοθεραπεύτρια Βούλα Ξύκη για την εκμάθηση της σωστής αναπνοής και τις επιπτώσεις που αυτή έχει τον ανθρώπινο οργανισμό και την πνευματική λειτουργία του ανθρώπου.

Περισσοτερα

Η ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΑΡΙ ΚΟΥΤΟΥΓΚΟ

koutougos8Η βραδιά ποίησης που πραγματοποίησε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ και ήταν αφιερωμένη στον ποιητή και ομότιμο καθηγητή του ΕΜΠ Άρι Κουτούγκο.

Περισσοτερα
Back to top
Back to top