22/2/17 4η ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΧΕΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΗΘΙΚΗ;

satira1Ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ διοργανώνει την 4η Βραδιά Διαλόγου στο cafe - bar Θέσις 7, η οποία με αφορμη την περίοδο του καρναβαιλιού και της απόκρεω, έχει ως θέμα την Σάτιρα και την Ηθική.

Περισσοτερα

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ PROKOFIEV ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ

180-dec16Η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ στον Σύλλογο των Αθηναίων με αφορμή τα 125 χρόνια από την γέννηση του Prokofiev με σκοπό την χρηματοδότηση μιας χορηγίας σε φοιτητή/τρια του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Περισσοτερα

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ"

IMG 1510-imerida-dialogosΠαρουσίαση της Ημερίδας που διοργάνωσε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ του ΕΚΠΑ το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2016 στο Εντευκτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (κτήριο Κωστής Παλαμάς).

Περισσοτερα

Η 3η ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

DSC07802-27Η 3η Βραδιά Διαλόγου που οργάνωσε ο ΙΔΕΟΤΟΠΟΣ στον Σύλλογο των Αθηναίων την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 με αφορμή τα 30 χρόνια από το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ.

Περισσοτερα

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

bela bertok memorialΗ ευχαριστήριος επιστολή του Γιώργου Κόκορα, φοιτητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, στον ΙΔΕΟΤΟΠΟ μετά το ταξίδι του στην Βουδαπέστη στο πλαίσιο της χορηγίας της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στον Σύλλογο των Αθηναίων για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Bela Bartok.

Περισσοτερα
Back to top
Back to top